Est Invest Farma

Importator și distribuitor de produse farmaceutice

Cine Suntem

Est Invest Farma este o companie farmaceutică ce activează pe piața farma din România începând cu anul 2012, fiind specializată în importul și distribuția de produse farmaceutice.

“Suntem reprezentantul unic autorizat pentru România a unor firme de renume atât din Uniunea Europeană cât și din afara UE. Produsele sunt importate direct în baza contractelor de exclusivitate pe care le avem cu producătorii.”

Atât noi, cât și partenerii noștri, facem toate demersurile ca produsele pe care le comercializăm să ajute la îmbunătățirea sănătății și creșterea calității vieții.

Ce facem

.

“De la început, obiectivul nostru a fost și este acela de a construi o companie puternică și stabilă, prin selectarea strategică și exigentă atât a produselor cât și a partenerilor de afaceri. Astfel, am introdus pe piața farmaceutică produse inovatoare, eficiente și accesibile pentru pacienți.”

Ce planuri avem

“Portofoliul nostru este în continuă dezvoltare și constă într-o gamă de produse care acoperă arii terapeutice variate precum diabetologia, dermatologia, oncologia sau chirurgia.”

Producători

Oystershell
Bangkokbotanica
Bangkokbotanica
Bangkokbotanica
Share This