Consultanță

Est Invest Farma oferă servicii de consultanţă în domeniul farmaceutic.  Serviciile pe care noi le oferim acoperă toate etapele care trebuie parcurse pentru introducerea unui medicament, supliment alimentar, produs cosmetic  sau dispozitiv medical nou pe piața farmaceutică din România.

De la momentul prospectarii pieței și până la extensia liniilor de produse ori prelungirea autorizațiilor, echipa noastră de consultanți poate asigura parcurgerea fără probleme a întregului proces.

Est Invest Farma poate oferi consultanță în toate etapele necesare:

i

  • Înregistrarea de produse farmaceutice în România (medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare, produse cosmetice),
  • proiecte de Regulatory Affairs (de la depunerea de dosare la managementul mai complex al problemelor legate de complianță și activitățile post-inregistrare),
  • reprezentarea la Autorităţile Sanitare din România (Ministerul Sănătăţii, Agenţia Naţională a Medicamentului și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA).

Avem experiență în acest domeniu, și de aceea vă putem oferi informații concrete legate de piața farmaceutică și consultanții potriviți care să vă îndrume în ceea ce privește întelegerea corectă a normelor de Regulatory Affairs.

Suntem la zi cu legislația curentă, cerințele de regulatory și noutățile  din industria farmaceutică.

De asemenea, Est Invest Farma oferă servicii de marketing, promovare şi vânzare a produselor.

Aplicăm strategii și soluții adaptate fiecărui client, pentru că ne dorim să oferim  servicii de cel mai înalt nivel al calităţii şi la un preţ corect.

Marketing

Share This